Het doel van personeelsmanagement is om medewerkers te ondersteunen bij hun streven om elke dag de algemene doelstellingen van de organisatie te behalen. Bezoek https://horeko.com/be/ voor directe en collaboratieve communicatie.

Wat is employee management?

Door afwezigheid, pauzes, vakanties, verlof te beheren en vooral ervoor te zorgen dat de arbeidswetten worden nageleefd, is personeelsbeheer een cruciaal hulpmiddel om de ploegendynamiek van bedrijven met veel werknemers en dynamische schema’s te beheersen en het serviceniveau te waarborgen. Dit houdt onder meer in dat u ervoor moet zorgen dat u de juiste persoon hebt, het werk op de juiste plaats en op het juiste moment uitvoert.

Personeelsbeheer is niet langer alleen een registratiesysteem; het is ook een systeem van differentiatie en transformatie, en het speelt een grotere rol in hoe bedrijven beslissen over hun langetermijnstrategieën.

We hebben 3 belangrijke voordelen voor een werknemersmanager verzameld om u te helpen de voordelen van het opzetten van een personeelsbeheersysteem te begrijpen:

Verhoging van de productiviteit en kostenreductie

U kunt het aantal taken dat elke dag wordt voltooid aanzienlijk vergroten door ze eenvoudiger te maken, er minder tijd aan te besteden en door papierwerk en bureaucratie te verminderen. Dit houdt in dat u de productiviteit en winstgevendheid van het bedrijf kunt verhogen. Maak vanuit zakelijk oogpunt tijd vrij voor belangrijke taken zoals strategieplanning.

Een betere personeelsplanning en kostenbeheersing worden mogelijk gemaakt met de Employee manager. Door gebruik te maken van activity forecasting, waarbij we de personeelsbehoeften van de klant elke shift of elke 30 minuten schatten, kunnen we teams ontwerpen die zo nauwkeurig mogelijk zijn in het weerspiegelen van de werkelijke behoeften van het bedrijf. Meestal kost het meer om een team te organiseren dan het in tijd bespaart, vooral als het nodig is om het opnieuw samen te stellen na een fout. Een menselijk managementsysteem voorkomt verspilling van middelen door een snellere en eenvoudigere voltooiing van de activiteit te vergemakkelijken.

Kwaliteit van leven en prestatiebeheer

Met de capaciteit om roosters te beheren, diensten te wisselen, vakanties en vrije dagen te zoeken en hun afwezigheid uit te leggen, kan het gebruik van een personeelsbeheertoepassing ook de kwaliteit van leven van werknemers verbeteren. Deze procedures, uitgevoerd met de werknemer in het achterhoofd en met als doel hun dagelijkse werk te maximaliseren, kunnen resulteren in een beter niveau van het vasthouden van talent en een goede balans tussen werk en privéleven.

Prestatiebeheer en naleving

Prestatie-indicatoren zijn een ander hulpmiddel dat een personeelsbeheersysteem kan bieden, naast het helpen bij de meest effectieve planning van een teamgrootte. Dezelfde doelen en criteria kunnen niet worden gebruikt om werknemers met verschillende vaardigheden te evalueren. Voor verschillende beroepen zijn verschillende evaluatietechnieken en criteria nodig. Tegelijkertijd geeft het het bedrijf de mogelijkheid om gepersonaliseerde trainingen te organiseren, waardoor de algehele prestaties van het team in de loop van de tijd worden verbeterd.

Snelle aanpassing aan veranderingen in het arbeidsrecht wordt gegarandeerd door het people management systeem. Dit vertaalt zich in snelle flexibiliteit, het vermijden van menselijke fouten en het beheer van afwezigheden, pauzes, vakanties en verlof, terwijl naleving van de arbeidswetgeving wordt gegarandeerd.

Meer informatie over employee management is te vinden op de website van Horeko.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *